Opel Agila Berlin actie

Opel heeft in de afgelopen periode veel reclame gemaakt, waarin wordt gesteld dat Duits rijden betaalbaar wordt gemaakt door Opel. Om deze actie extra te stimuleren heeft Opel een speciale editie van de Opel Agila gemaakt die al voor slechts €10.695,- verkrijgbaar is. Deze Opel Agila Berlin actie is voor veel mensen betaalbaar en zal u zeker niet teleurstellen. De auto is standaard uitgerust met een groot aantal opties die bij andere automerken als extra’s moeten worden gekozen.

OpelAgilaBerlinActie

Bent u benieuwd naar de standaarduitrusting van deze Opel Agila? Kijk dan even goed naar het onderstaande rijtje, want er zitten een aantal functionaliteiten in de standaarduitrusting die u bij andere merken niet hoeft te verwachten. Denk aan een boordcomputer, airconditioning en een geïntegreerde radio/CD/mp3 speler. Daarbij beschikt deze auto over mistlampen vóór en elektrisch bedienbare ramen.OpelAgilaBerlinActie2

Bent u benieuwd naar de overige functionaliteiten van deze geweldige wagen? Neem dan een kijkje in één van de showrooms en ontdek wat “Duits rijden” voor u kan betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *