Opel Astra actie

Bent u opzoek naar een Opel Astra actie? Dan zult u op onze website vinden wat u zoekt, want wij publiceren alle acties van Opel direct op onze website! De Opel Astra is al jaren populair onder de autoliefhebbers en komt ook zeker met het nieuwe design goed uit de verf! De liefhebbers van de Astra zijn tevreden over het design, rijgedrag en comfort en zullen dan ook zeker in de rij staan voor de aanstaande Opel Astra actie.

opel_astra_actie

Tijdens de Opel Astra actie zijn er verschillende modellen verkrijgbaar

De Astra is misschien wel één van de populairste Opel personenauto’s en is er dan ook in verschillende modellen. Hieronder vindt u een lijst van de verschillende Opel Astra actie modellen, zodat u een goed overzicht heeft en de juiste keuze kunt maken.

  • Sports Tourer
  • 5-deurs Berlin
  • 4-deurs Berlin
  • 5-deurs Rhythm

Tijdens de Opel Astra acties is het tevens mogelijk om een oude auto in te ruilen, waarbij u tot wel 2000,- euro extra voordeel op uw nieuwe auto ontvangt.

Naast het normale model is er tegenwoordig ook een Opel Astra GTC verkrijgbaar. Dit model heeft eigenlijk alles wat u van een sportieve auto mag verwachten en zorgt voor maximaal rijplezier. De Astra GTC is verkrijgbaar met een 2.0 Turbo motorblok met ruim 280 pk. Daarnaast beschikt dit model over innovatieve functionaliteiten en de laatste veiligheidssystemen, waarmee u optimaal kunt genieten van uw aankoop.Astra1 Astra2 Astra3 Astra4 Astra5 Astra6 Astra7 Astra8 Astra9 Astra10 Astra11

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *