Opel bedrijfswagen actie

Bent u opzoek naar een Opel bedrijfswagen actie? Dan bent u bij Opel-actie.nl op het juiste adres! Wij publiceren de laatste acties van Opel direct op onze website en kunnen u met trots melden dat de bedrijfswagens van Opel momenteel in de actie zijn. Zo zijn de Opel Combo, Vivaro en Movano in de actie en kunt u ruim 1000,- euro korting krijgen op uw bestelling.

Heeft u binnenkort een nieuwe bedrijfswagen nodig? Dan is het nu de tijd om in te springen! Bekijk welk model bij u past en ontdek hoeveel voordeel u kunt krijgen op uw aankoop. De modellen nogmaals bekijken? Klik dan op één van de onderstaande links.

opel_bedrijfswagen_actie

De Opel Bedrijfswagen actie voor ondernemers

Stel uw Opel bedrijfswagen zelf samen, zodat hij precies op u werkzaamheden aansluit en mooi is dat u tijdens de actie periode kunt profiteren van ruim € 1500,- accessoires voordeel. Hierbij is het mogelijk om tot € 1500,- aan accessoires uit te zoeken. Wilt u gebruik maken van een financieringsregeling? Momenteel is het mogelijk om een financieringsregeling af te sluiten met 0% rente, maar u kunt natuurlijk ook een kortere periode kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *