Opel Cascada actie

Bent u opzoek naar een Opel Cascada actie? Dan bent u bij ons op het juiste adres, want wij publiceren de laatste acties van Opel altijd direct op onze website! De Opel Cascada is verkrijgbaar als cabrio en is met haar strakke lijnen ongelofelijk sportief.

opel_cascada_actie

De Opel Cascada actie kent vele voordelen

Naast de korting op dit geweldige model van Opel heeft u tijdens de actie periodes ook nog eens de kans om 2000,- euro extra korting bij het inruilen van uw oude auto. Zo ontvangt u korting op korting en is een auto kopen ineens wel heel erg voordelig! Tijdens de Opel Cascada acties kunt u kiezen uit verschillende modellen, zodat de auto van uw dromen voldoet aan al uw wensen.

Het nieuwe design van de Opel Cascada doet denken aan de klassieke cabrio, maar is met haar perfecte contouren en carrosserie sterk verbeterd. Tevens is er met veel aandacht gewerkt aan het interieur, wat u direct zult verbazen bij het bekijken van dit geweldige model. De Cascada is verkrijgbaar met verschillende motorblokken, zodat het zelfs voor de meest sportieve bestuurder een uitkomst biedt.

De basis uitvoering beschikt over een 1.4 L motorblok met ruim 140 pk, terwijl de 2.0 L uitvoering ruim 190 pk levert. Zo kunnen topsnelheden bereikt worden en rijdt u relaxed naar elke bestemming. Met deze auto komt u geen kracht tekort en zult u vrienden, familie en omstanders doen verbazen.Opel Cascada reviews

  • “De kwaliteit van Opel herken je meteen terug in deze auto”
  • “Mooi, strak en snel! Geeft echt een heerlijk gevoel!”
  • “Heerlijke auto om in te rijden”

Cascada1 Cascada2 Cascada3 Cascada4 Cascada5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *