Opel Insignia actie

De Opel Insignia actie is één van de populairste auto kortingsacties geweest van de afgelopen twee jaar. De Opel Insignia is één van de pronk modellen en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze auto heeft werkelijk alles! De mooie belijningen, ruime binnenkant, het comfort en de perfecte prestaties maken de Opel Insignia geliefd bij iedereen.

Opel_insignia_actie

Profiteer van de Opel Insignia actie

Deze auto straalt de Duitse kwaliteit en klasse uit en is deze meer dan waard. Bij Opel is een goede prijs/kwaliteits-verhouding gegarandeerd. Nog nooit eerder in een Opel gereden? Vraag dan een proefrit aan en ontdek het gevoel!

Verder kunt u kiezen uit verschillende zuinige diesel- en benzinemotoren. Eigenlijk zijn alle motoren van een gunstig energielabel, waardoor u voor deze auto geen wegenbelasting hoeft te betalen. Hieronder hebben wij de verschillende motoren voor u onder elkaar gezet, waarbij alle uitvoeringen verkrijgbaar zijn in 4-deurs en 5-deurs.

  • De 2.0 CDTI met 88kW/120pk
  • De 2.0 CTDI met 103kW/140pk
  • De 1.4 Bi-Fuel met 103kW/140pk

Verder zijn er tal van innovatieve functionaliteiten toegevoegd aan het nieuwe model van Opel. Hier kunt u tijdens de Opel Insignia actie natuurlijk optimaal van profiteren! Zo is het voor verschillende uitvoeringen zelfs mogelijk om functionaliteiten aan te sturen met uw smartphone en hiermee is de nieuwe Insignia zijn tijd natuurlijk ver vooruit.Opel Insignia review

  • “Ruime en krachtige auto”
  • “Top model.”
  • “Goede wegligging, strak uiterlijk en geeft een heerlijk gevoel!”

Insignia1 Insignia2 Insignia3 Insignia4 Insignia5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *