Opel Vivaro actie

Met de Opel Vivaro actie zult u als ondernemer genoeg ruimte over houden om een goed overzicht te kunnen bewaren in de achterbak. Het is één van de grootste bedrijfswagens van Nederland en alleen de Movano is nog een klasse groter. De Opel Vivaro actie wordt regelmatig gehouden om het ondernemerschap in Nederland te stimuleren en ze te voorzien van een kwalitatief goede bedrijfswagen. De middelgrote Vivaro scoort goed in de reviews en kent tal van nieuwe functionaliteiten. U zult verstelt staan van de mogelijkheden die de Opel Vivaro u te bieden heeft!

Opel_vivaro_actie

De Opel bedrijfswagens zijn ideaal voor ondernemers

De Opel Vivaro is met haar strakke belijningen en felle kleuren stijlvoller dan ooit. Ondernemers die eerdere versies van deze bedrijfswagen hebben gehad kunnen dan ook niet wachten tot de eerst volgende Opel Vivaro actie, zodat zij direct de nieuwste Vivaro kunnen bestellen. Dit model van Opel combineert eigenlijk de personenwagens en een bedrijfswagen in één. Dit is één van de redenen dat ondernemers voor deze middelgrote bestelwagen kiezen.

Daarnaast is de bedrijfswagen met een 2.5 L motor voorzien van heel veel extra’s, zoals een radio die vanaf het stuur te bedienen is, airco en elektrische ramen. Bent u opzoek naar een sportieve bestelbus die erg veel ruimte bied? Dan is het nemen van de Opel Vivaro een juiste beslissing!Opel Vivaro review
Hieronder vindt u enkele reviews van ondernemers over de Opel Vivaro.

  • “Ontzettend veel ruimte en een genot om in te rijden.”
  • “Geen moment spijt gehad van deze aankoop”
  • “Ruimte voor mijn kinderen en mijn gereedschap, echt een top bedrijfswagen van Opel!”

Vivaro1 Vivaro2 Vivaro3 Vivaro4 Vivaro5 Vivaro6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *